Tiden går….

Vi har inte kunnat skriva här på aktuellt på länge. Det har varit orsakat av att vi inom UV har fått nya datorer & de nya programmen har blockat möjligheten att logga in på hemsidan. Men nu fungerar det uppenbarligen igen.

Nu har undertecknad arbetat i statens tjänst i 30 år och har samtidigt arbetat längst som ”grävande arkeolog” i Västsverige.  När man har arbetat så länge erhåller man en utmärkelse – NOR (Nit Och Redlighet..i statens tjänst). Trevligt med tillställningen var att Riksantikvarien Lars Amreus höll ett personligt tal  där han berättade om DET föredraget (om Huseby klev) som jag höll i slutet av 90-talet på Statens Historiska Museum. Ja, just det sa jag – det var då hela föreläsnings salen var proppfull & jag kom allra sist.. Åsså- Som ni ser, så valde jag klocka – ej medalj. Jag har redan en medalj – det räcker.

Nedan undertecknad erhåller NOR. Bilden med med utmärkelsen gick dock inte att lägga ut…(men om någon undrar – en klocka).